Hur du stöttar dig själv i läkning

Om den här klassen!

Livet kan kännas tungt och svårt av massor av olika anledningar. Och ofta saknas en komponent när vi börjar jobba mot ljuset. En komponent som driver allt framåt, ruggar loss gamla perspektiv, får dig att må bättre. Det är att bli stöttad. Under denna klass får du jobba med stöd och stöttning av dig själv och lära dig skapa trygghet innan du gör någonting annat.

Återhämtning

Restaurera hela ditt system genom vila med en terapeutisk behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på förmiddagen för att ge effekt under hela dagen.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

 

15 maj 2022

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se