Huvudvärk och migrän

Om den här klassen!

Detta är en klass som fokuserar på att förebygga spänningar som kan trigga fram huvudvärk och migrän. Det är också en klass som underhåller nyfikenheten kring huvud, axlar och ansikte. Du kommer därmed lättare kunna släppa spänningar och vara din egna detektiv i vad som funkar för dig och inte.

Vid migrän rekommenderar jag du inte gör klassen om du har ett anfall. Vila då istället.

Yin yoga

Yinyoga bygger på ställningar, som nästan alltid utförs sittandes eller liggandes. Du utmanar dina vävnader, men inte mer än att du ändå kan slappna av. Metoden tillåter både kropp och sinne att hitta ett lugn och har en mycket god effekt mot spänningar, stress och smärta genom ökad cirkulation och minskade spänningar.

Bejaka enkelheten

Ta det lugnt. Allt ska gå i din takt. Kroppen måste ingenting. En stor lärdom när det kommer till yoga är att lyssna på dig och din kropp i första hand. Testa gränser, men gå inte över dem. Känn in och lär dig lyssna till din inre röst och inte vad som anses rätt eller fel.

27 september 2022

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se