Käkar, nacke, axlar

Om klassen

Alla mina återhämtningsklasser går sakta framåt. Less is more kan man säga. Allt går lugnt till, ibland kan detta vara frustrerande, men det finns något oerhört lärorikt i att göra sakta, göra lugnt. Det finns oerhört mycket att vinna på att då och då göra saker som känns obehagliga inom dina gränser såklart, som känns tråkiga och som går sakta. Detta är en typisk sån klass där du får lära dig att bara vara med som är.

Återhämtning

Restaurera hela ditt system genom vila med en terapeutisk behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på förmiddagen för att ge effekt under hela dagen.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

26 december 2021

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se