NY! Lär dig minska ditt övertänkande

Om den här klassen!

Det är många av oss som övertänker. Är med om olika upplevelser och sedan analyserar dem, vrider och vänder. Det går runt. Men visste du att varför du övertänker egentligen har en funktion och vet du varför du lärt dig den? Det tar vi upp i denna klass och du får några, kanske ovanliga, tips på hur du kan bryta mönstret av övertänkande. 

Återhämtning

Restaurera hela ditt system genom vila med en terapeutisk behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på förmiddagen för att ge effekt under hela dagen.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

19 februari 2023

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se