NY! Lär dig möta kraftiga känslor

Om den här klassen!

Det är en konst att lära sig vara med och tillåta känslor som känns kraftigare än en orkan. Men det är viktigt för de känns nämligen stora och överväldigande för att de inte är fullt accepterade av dig. Får ilska ta plats? Skuld? Skam? Frustration? Har du hittat sunda uttryck för dessa känslor eller faller du in i mönster av coopingstrategier för att stoppa undan dem, hämma dem eller minska dem? I denna klass får du några tips!

Återhämtning

Restaurera hela ditt system genom vila med en terapeutisk behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på förmiddagen för att ge effekt under hela dagen.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

29 januari 2023

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se