Lär dig surfa på det obehagliga

Om denna klass

Ibland känns obehaget starkt i kroppen. Det spelar ingen roll om ditt obehag känns som att det sitter i kroppen eller i huvudet. De hör ihop nämligen och påverkar varandra hela tiden. Denna klass är till för att öva på att bli medveten om obehag, våga vara med det och på ett vettigt sätt flyta ovanpå, hänga med i dess förändring.

Yin yoga

Yinyoga bygger på ställningar, som nästan alltid utförs sittandes eller liggandes. Du utmanar dina vävnader, men inte mer än att du ändå kan slappna av. Metoden tillåter både kropp och sinne att hitta ett lugn och har en mycket god effekt mot spänningar, stress och smärta genom ökad cirkulation och minskade spänningar.

Bejaka enkelheten

Ta det lugnt. Allt ska gå i din takt. Kroppen måste ingenting. En stor lärdom när det kommer till yoga är att lyssna på dig och din kropp i första hand. Testa gränser, men gå inte över dem. Känn in och lär dig lyssna till din inre röst och inte vad som anses rätt eller fel.

28 september

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se