Lilla frustrationen
5 minuter

Lilla frustrationen för lugn

Frustration är en emotionell respons som uppstår av bland annat ilska, besvikelse eller irritation, inte sant? Kanske har du en aning om vad du just nu känner dig frustrerad på, kanske inte. Denna lilla kortis som behandlar just frustration kanske ger dig lite klarhet och distans. Det är tanken.

Ett klick bort

Ibland känner vi pressen. Det kan leda till frustration. Det är normalt. Och det är ok att vara det. Men om det får oss att gå bananas och det blir ihållande kan det bli destruktivt. Därför är det bra om vi kan öva oss på att tagga ner. Genom EN ENDA klass kan du grunda dig själv lite grann och se saker mer objektivt och klart samt lugna dina nerver.

Absolut ingen quick-fix

Vi ogillar ordet quick-fix. Vi jobbar med medvetna val, bryta vanor och nödvändig förändring. Det går inte snabbt och ibland är det smärtsamt att göra sig av med det gamla. Gör gärna ett av våra program för att långsiktigt förändra din upplevelse av frustration men också förekomsten av den. Lite Ashwaganda kan hjälpa också. Skämt och sido. Använd gärna denna klass som komplement till längre program.

 

Snabbprogram:

Yogiriets femminutersavsnitt är tänkt som en kort liten paus när du behöver samla kraft för att fortsätta med dagen. Klicka på starta och följ meditationen.