Lilla vilan
5 minuter

Lilla vilan är en snabbis

Ibland behöver vi lite hjälp att komma ner i varv. Kanske inte en hel kurs eller ett program utan något som vi kan förankra oss själva i för att det stormar utom eller inom oss.

Ett klick bort

Det är inte ditt fel att livet eskalerar upplevelsen av när livet bjuder på mer pressade lägen. Ibland bär vi med oss dessa upplevelser medvetna om dem eller helt omedvetna om dess funktion och reaktion på oss. Det får oss att bete oss på ett annat sätt än om vi var lugna. Så klicka på start här ovan och påbörja en klass. EN ENDA klass. Den kan du använda när som helst. Som ett stöd där du behöver landa.

Vi gör inga quick-fix

Vi gillar inte att göra en quick-fix. Vi jobbar med medvetna val, bryta vanor och nödvändig förändring. Det går inte snabbt och ibland är det smärtsamt att göra sig av med det gamla. Men i denna övning kommer du ner i varv när du behöver det. Så att du kan lugna nerverna oavsett vad de triggats av. Så kan du i lugn och ro välja program om du vill.

 

Snabbprogram:

Yogiriets femminutersavsnitt är tänkt som en kort liten paus när du behöver samla kraft för att fortsätta med dagen. Klicka på starta och följ meditationen.