Minska bruset i allt du upplever

Om denna klass

För många av oss är det ett sorl av tankar som rinner genom oss omedvetet dagarna i ändå. Faktum är att vi spenderar största delen av vår vakna tid i omedvetenhet. Vi känner bara av obehaget av att det är mycket, känslorna eller förnimmelserna som kommer med tankarna. Men låter vi sorlet få pågå. Låter vi det vara kaos en stund o finner oss, lugnar oss och kommer till ro med vad som är så lägger det sig med tiden. Allt blir mindre stormigt. Öva med denna klass!

Återhämtning

Restaurera hela ditt system genom vila med en terapeutisk behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på förmiddagen för att ge effekt under hela dagen.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

22 november 2021

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se