Minska ryggsmärtan drastiskt

Om klassen

I denna klass kommer jag att guida dig genom en serie av skonsamma, men effektiva övningar som fokuserar på att lindra smärta och förbättra flexibiliteten i din rygg. Genom att använda en kombination av terapeutiska positioner, djupandningsövningar och mindfulnessprinciper kommer jag att hjälpa dig att återta kontrollen över din kropp och återställa balansen.Oavsett om du lider av kroniska ryggbesvär eller bara vill förebygga framtida problem, är denna klass perfekt för dig.

Återhämtning

Restaurera hela ditt system genom vila med en terapeutisk behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på förmiddagen för att ge effekt under hela dagen.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

26 december 2021

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se