Minska smärta i nacke och axlar

Om klassen

I en värld där vi ofta bär stressen i våra axlar och känner spänningar i nacken från daglig stress och arbete vid datorn, är det viktigt att vi ger dessa områden den uppmärksamhet och omsorg de förtjänar. Genom att använda oss av en kombination av andningsövningar, mjuka stretchningar och stärkande positioner kommer vi att guida dig genom en terapeutisk sekvens som hjälper till att lindra smärta och främja avslappning.

Återhämtning

Restaurera hela ditt system genom vila med en terapeutisk behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på förmiddagen för att ge effekt under hela dagen.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

26 december 2021

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se