När du rör dig enkelt händer det här!

Om den här klassen!

När du känner smärta eller stress spänner sig kroppen som ett beskydd. Den ser hot och agerar på det instinktivt. Det är guld värt, men ganska påfrestande för din kropp om du levt med långvarig smärta och stress. Då kan det finnas många restriktioner i rörelse, obehag både fysiskt och känslomässigt att göra svåra positioner och övningar eftersom de gör ont. I denna klass fokuserar vi på att du ska känna lätthet när du rör dig. Förenkla allt med medvetenhet. Gör rörelser små och upprepande för att visa för kroppen att rörelsen är ok! 

Yin yoga

Yinyoga bygger på ställningar, som nästan alltid utförs sittandes eller liggandes. Du utmanar dina vävnader, men inte mer än att du ändå kan slappna av. Metoden tillåter både kropp och sinne att hitta ett lugn och har en mycket god effekt mot spänningar, stress och smärta genom ökad cirkulation och minskade spänningar.

Bejaka enkelheten

Ta det lugnt. Allt ska gå i din takt. Kroppen måste ingenting. En stor lärdom när det kommer till yoga är att lyssna på dig och din kropp i första hand. Testa gränser, men gå inte över dem. Känn in och lär dig lyssna till din inre röst och inte vad som anses rätt eller fel.

25 oktober 2022

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se