NY! Bli vän med dig själv i dina upplevelser

Om den här klassen!

Oavsett vad din ångest beror på så kommer du behöva lära dig att bli vän med den. Det handlar inte så mycket om att bli vän med det du känner ångest för eller ens ångestupplevelsen i sig. Det handlar om att bli vän med dig själv när du upplever ångest. Att möta dig själv och allt det du känner med värme och tillåtelse. Att du får vara. Precis. Som. Du. Är. Jag lär dig mer här och du får givetvis öva!

Yin yoga

Yinyoga bygger på ställningar, som nästan alltid utförs sittandes eller liggandes. Du utmanar dina vävnader, men inte mer än att du ändå kan slappna av. Metoden tillåter både kropp och sinne att hitta ett lugn och har en mycket god effekt mot spänningar, stress och smärta genom ökad cirkulation och minskade spänningar.

Bejaka enkelheten

Ta det lugnt. Allt ska gå i din takt. Kroppen måste ingenting. En stor lärdom när det kommer till yoga är att lyssna på dig och din kropp i första hand. Testa gränser, men gå inte över dem. Känn in och lär dig lyssna till din inre röst och inte vad som anses rätt eller fel.

10 januari 2022

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se