Fäkta, fly och frysa och varför kallbad inte alltid funkar

Om den här klassen!

Det finns tre väldigt vanliga lägen som vi hanterar hot på. Fly fäkta och frysa. Dessa tre tillhör inte samma aktivering av nervsystem. Därför fungerar inte alltid samma strategi för att komma ut ur dessa lägen och in i lugn. I denna klass förklarar jag exempelvis varför kallbad inte alltid funkar, men ger dig också tips på vad som istället kan funka för olika tillfällen. 

Återhämtning

Restaurera hela ditt system genom vila med en terapeutisk behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på förmiddagen för att ge effekt under hela dagen.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

27 november 2022

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se