NY! Ta hand om njurarna och bli mindre rädd

Om den här klassen!

Njurarna har en viktig roll i hur vi mår. Som ett utrensningsorgan behöver det fungera för att vi ska känna oss vitala och må bra, faktiskt leva. När njurarna hamnat ur balans kan vi uppleva rädsla, depression, ensamhet eller osäkerhet. Du kan även känna av ett tjut i öronen som ett kanske okänt symptom obalans i njurarna. Ta denna klass om du vill känna mer medkänsla, finna rationalitet och bygga mod.

Yin yoga

Yinyoga bygger på ställningar, som nästan alltid utförs sittandes eller liggandes. Du utmanar dina vävnader, men inte mer än att du ändå kan slappna av. Metoden tillåter både kropp och sinne att hitta ett lugn och har en mycket god effekt mot spänningar, stress och smärta genom ökad cirkulation och minskade spänningar.

Bejaka enkelheten

Ta det lugnt. Allt ska gå i din takt. Kroppen måste ingenting. En stor lärdom när det kommer till yoga är att lyssna på dig och din kropp i första hand. Testa gränser, men gå inte över dem. Känn in och lär dig lyssna till din inre röst och inte vad som anses rätt eller fel.

31 januari 2022

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se