NY! Yin för hela kroppen

Om den här klassen!

Under denna klass kan du täcka många delar av kroppen och få ett flöde i dig som helhet. Du kommer kunna ge det max, men gör inte det. I denna klass förklarar jag och förtydligar vikten av att inte köra på allt du kan, utan lita på att kroppen kommer må bättre utan en process där du kör över kroppen. Lita på att du skapar mer trygghet på andra sätt. Och som du säkert vet är trygghet grunden till att minska smärta, stress och trauma.  

Yin yoga

Yinyoga bygger på ställningar, som nästan alltid utförs sittandes eller liggandes. Du utmanar dina vävnader, men inte mer än att du ändå kan slappna av. Metoden tillåter både kropp och sinne att hitta ett lugn och har en mycket god effekt mot spänningar, stress och smärta genom ökad cirkulation och minskade spänningar.

Bejaka enkelheten

Ta det lugnt. Allt ska gå i din takt. Kroppen måste ingenting. En stor lärdom när det kommer till yoga är att lyssna på dig och din kropp i första hand. Testa gränser, men gå inte över dem. Känn in och lär dig lyssna till din inre röst och inte vad som anses rätt eller fel.

22 november 2022

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se