Ont i nacken och stress

Om den här klassen!

Har du ont i nacken? Vet du hur mycket din nacke påverkas av stress som du känner och kanske inte känner för den delen. När vi jobbar hårt på att inte lyssna på kroppens signaler om hot och inte väljer att återhämta oss regelbundet kommer spänningarna stanna kvar inom oss. Spänningarna kommer stanna i den grad att din hållning förändras, att du får spända muskler, att du får långvarig värk. 

Återhämtning

Restaurera hela ditt system genom vila med en terapeutisk behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på förmiddagen för att ge effekt under hela dagen.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

6 november 2022

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se