Ont i nedre delen av ryggen?

Om den här klassen!

Har du en rygg som ömmar eller känns trött, då är detta klassen för dig! Att ha ont i ryggen kan bero på flera olika saker, så kom ihåg att ta det lugnt och öva på att minska prestationen. Små rörelser, inkännande, brukar ge ett bra resultat. Skapa trygghet för kroppen så att den långsiktigt kan känna att det är tryggt och säkert att vara med dig. Det ger långsiktigt minskad smärta men också i stunden. 

Yin yoga

Yinyoga bygger på ställningar, som nästan alltid utförs sittandes eller liggandes. Du utmanar dina vävnader, men inte mer än att du ändå kan slappna av. Metoden tillåter både kropp och sinne att hitta ett lugn och har en mycket god effekt mot spänningar, stress och smärta genom ökad cirkulation och minskade spänningar.

Bejaka enkelheten

Ta det lugnt. Allt ska gå i din takt. Kroppen måste ingenting. En stor lärdom när det kommer till yoga är att lyssna på dig och din kropp i första hand. Testa gränser, men gå inte över dem. Känn in och lär dig lyssna till din inre röst och inte vad som anses rätt eller fel.

15 november 2022

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se