Hur du lär dig göra trots att du är trött

Välkommen till vår omfattande playlist med inte mindre än 90 videos som är utformade för att hjälpa dig hantera smärta på olika sätt. Varje video är noggrant utvald för att erbjuda dig olika fördelar i ditt arbete med smärtlindring och de är inte ordnade i kronologisk ordning. Oavsett vilken typ av smärta du upplever eller vilken metod du föredrar, finns det något för alla i denna playlist. Målet är att erbjuda dig många alternativ och verktyg att utforska i din resa mot smärtlindring.

Varje video i playlisten har sitt eget unika innehåll och fokus. Du kan hitta guidade meditationer, stretchingrutiner, känslomeditation, inre samtal, djupandningsövningar, nervsystemsreglering, traumabearbetning, smärtbehandling och mycket mer. Varje video erbjuder en fördel som kan hjälpa dig att förstå, hantera och minska din smärta.

Vi hoppas att denna omfattande playlist kommer att vara en tillgång för dig i ditt arbete med smärtlindring och att gå på djupet med din smärta. Ta dig tid att utforska de olika videosarna och prova de tekniker och tillvägagångssätt som lockar dig mest. Kom ihåg att varje persons upplevelse av smärta är unik, och det kan vara värdefullt att experimentera och hitta de strategier som fungerar bäst för dig.

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se