Prestation, ilska och smärta – hur hör de ihop?

Om den här klassen!

Känner du att du gärna gör bra ifrån dig men har svårt att skörda frukten av ditt arbete och tycka att det du gjort var ett bra resultat? Gör du saker och ting för att få ta del av bekräftelse men är ändå aldrig nöjd? Då är det här en klass för dig. Prestation, förtryckt ilska och smärta hör ihop, och jag förklarar hur samt visar dig vägen ut och in i mer konstruktiva bemötanden kring prestation och ilska. bland annat för att minska smärta och stress. 

Återhämtning

Restaurera hela ditt system genom vila med en terapeutisk behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på förmiddagen för att ge effekt under hela dagen.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

30 oktober 2022

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se