Radikal vila

Om den här klassen!

Vi vet att vila är viktigt men ändå är det som att det hos många av oss ändå bor en inre kritisk röst som är emot vila. Som inte tar sig tid, som inte vill, som möter det med kamp, rastlöshet eller ignorans. Jag kan ha fel men jag tror fortfarande att vila har dåligt rykte och att vi förknippar oss själva med saker vi inte vill bli förknippade med när vi vilar, vi kanske minns saker, känner saker, upplever oss själva på helt andra sätt. Med denna klass är det dags att bli radikal.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

7 november 2021

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se