Skapa rörelse när du är överväldigad

Om den här klassen!

Ibland kräver livet att vi stannat upp, även om det känns obekvämt. Beroende på vilken reaktion vi har inom oss kommer vi kanske behöva lite olika bemötande av oss själva. När det handlar om att vi är stressade och känner att vi flyr så handlar det kanske om att vara stilla. När vi fryser och är överväldigande kan det istället handla om att börja röra sig, men ändå göra det på ett sätt som kroppen tillåter och ett sätt som får dig att vara i kroppen.

 

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

20 mars 2022

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se