Släpp prestationen och se hur det känns

Om den här klassen!

Jag vill ju så gärna att du släpper prestation och mål med din praktik. Här får du möta dig själv som du är och det är lättare att göra när du lägger förväntningarna åt sidan. Men visst är det lättare sagt än gjort. Du måste säkert, precis som mig, öva. Under denna klass tar du allt som det kommer och utforskar hur det känns för dig. The good, the bad and the ugly….

Yin yoga

Yinyoga bygger på ställningar, som nästan alltid utförs sittandes eller liggandes. Du utmanar dina vävnader, men inte mer än att du ändå kan slappna av. Metoden tillåter både kropp och sinne att hitta ett lugn och har en mycket god effekt mot spänningar, stress och smärta genom ökad cirkulation och minskade spänningar.

Bejaka enkelheten

Ta det lugnt. Allt ska gå i din takt. Kroppen måste ingenting. En stor lärdom när det kommer till yoga är att lyssna på dig och din kropp i första hand. Testa gränser, men gå inte över dem. Känn in och lär dig lyssna till din inre röst och inte vad som anses rätt eller fel.

31 maj 2022

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se