Lilla rädslan
5 minuter

SOS för rädsla

Rädsla är en känsla som man känner vid hot eller riskfyllda situationer, både äkta och inbillade. Ibland får det oss att tappa fotfästet litegrann eller slår helt omkull oss i livet. Oavsett är det läskigt. Vi förstår dig.

Ett klick bort

När du känner rädsla har du möjlighet att vila här. Lära dig att med ett klick vara i det som är. Vi hjälper dig skapa lite distans till det du upplever i stunden och hjälper dig att lyssna inåt. Något som kan vara svårt att göra själv när rädslan redan smugit sig på.

Tar rädslan över i ditt liv?

En hel del människor lever dina liv i rädsla för saker och ting. Rädsla för sjukdom, flygplan, spindlar, människor, livet eller förändring. Vi ska vara ärliga. Om du vill minska din rädsla och känner att det tär på ditt liv och du vill leva mer fritt. Då behöver du förändring. Och då räcker inte vår SOS för rädsla. Påbörja ett längre program och se hur du kan lära dig att hantera din rädsla så att livet inte bygger på en skakig grund.

 

Snabbprogram:

Yogiriets femminutersavsnitt är tänkt som en kort liten paus när du behöver samla kraft för att fortsätta med dagen. Klicka på starta och följ meditationen.