Spända käkar? – Denna klass är för dig!

Om den här klassen!

Spända käkar är ett aber. Kanske spänner du dig för att du är i en stressad period just nu, kanske för att du känner smärta någonstans i kroppen eller för att du har svårt att sätta dina gränser och stå upp för dig själv. Oavsett vad det beror på och om du spänner på dagen eller natten är det bra att jobba med avslappning och avspännande övningar i medvetet tillstånd med just en stor portion medvetenhet i vad som händer. 

Yin yoga

Yinyoga bygger på ställningar, som nästan alltid utförs sittandes eller liggandes. Du utmanar dina vävnader, men inte mer än att du ändå kan slappna av. Metoden tillåter både kropp och sinne att hitta ett lugn och har en mycket god effekt mot spänningar, stress och smärta genom ökad cirkulation och minskade spänningar.

Bejaka enkelheten

Ta det lugnt. Allt ska gå i din takt. Kroppen måste ingenting. En stor lärdom när det kommer till yoga är att lyssna på dig och din kropp i första hand. Testa gränser, men gå inte över dem. Känn in och lär dig lyssna till din inre röst och inte vad som anses rätt eller fel.

6 december 2022

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se