Klass 1 – Förändring, vila och trötthet

Introduktion till kroppsterapi

I denna modul kommer vi att utforska kroppsterapi och dess samband med neuroplasticitet, rörelse, trauma och kroppens reaktioner. Under den här modulen kommer vi att fördjupa oss i begreppet neuroplasticitet och hur det relaterar till vår rörelse och kroppsfunktion.

Du kommer få öva på att se hur du rör dig och utforska det så att du lättare kan se och reflektera över dina egna rörelsemönster i vardagen och klasser.

Vi går vidare in på begreppet trauma och kroppens reaktioner och utforskar tekniker som får oss att komma tillbaka till nuet.
Vi kommer att lära oss om neuroplasticitet i samband med vila och hantering av trötthet. Och du kommer lära dig att stimulera vagusnerven och förbättra tonen på vårt nervsystem.

Genom att fördjupa oss i dessa ämnen kommer du att få en bättre förståelse för kroppsterapi och hur den kan påverka vår neurologiska funktion, rörelse och välmående. Du kommer förstå varför jag valt att jobba med det jag gör och hur det får dig att minska din smärta.

Jag ser fram emot att möta dig här!

Så här gör du:

I det högra navigerinsfältet finns programmets alla avsnitt. Om fältet är stängt är det bara att klicka på pilen så öppnar det sig.

Klicka därefter på den genomskinliga cirkeln. Det är där du befinner dig idag. Svarta cirklarna är avsnitt som du har klarat av.
Lycka till!