Ta hand om din rygg

Om den här klassen!

Att ha ryggont är vanligt. Även om du känner dig ensammast i världen när du väl har det. Smärtan kommer oftast ifrån förslitningar när du antingen överbelastat eller att inte belastat ryggen alls. Som allt i livet handlar det om rätt balans. Genom att göra klasser som denna behandlar du fysiskt det onda och öm. Du förebygger även eventuellt ont och jobbar samtidigt med både andning och närvaro. Delar som är oerhört viktiga vid ryggont, men som ofta räknas bort.

Yin yoga

Yinyoga bygger på ställningar, som nästan alltid utförs sittandes eller liggandes. Du utmanar dina vävnader, men inte mer än att du ändå kan slappna av. Metoden tillåter både kropp och sinne att hitta ett lugn och har en mycket god effekt mot spänningar, stress och smärta genom ökad cirkulation och minskade spänningar.

Bejaka enkelheten

Ta det lugnt. Allt ska gå i din takt. Kroppen måste ingenting. En stor lärdom när det kommer till yoga är att lyssna på dig och din kropp i första hand. Testa gränser, men gå inte över dem. Känn in och lär dig lyssna till din inre röst och inte vad som anses rätt eller fel.

16 augusti 2022

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se