Vad betyder det när vi dömer andra?

Om denna klass

Exakt så, har vi rätten att döma? Ofta tror vi det och vi dömer andra till och från hela tiden oavsett om vi är medvetna om det eller inte. Vi har sannerligen kapaciteten att döma för vi gör det gentemot människor, situationer och ting hela tiden. Det fungerar som en sorts navigation för vad vi vill och inte vill. Men det är också en spegel av oss själva, speciellt när vi dömer andra. Vad säger det om dig? Och hur dömer du egentligen dig själv? Och är det meningsfullt? Går det att bryta?

Yin yoga

Yinyoga bygger på ställningar, som nästan alltid utförs sittandes eller liggandes. Du utmanar dina vävnader, men inte mer än att du ändå kan slappna av. Metoden tillåter både kropp och sinne att hitta ett lugn och har en mycket god effekt mot spänningar, stress och smärta genom ökad cirkulation och minskade spänningar.

Bejaka enkelheten

Ta det lugnt. Allt ska gå i din takt. Kroppen måste ingenting. En stor lärdom när det kommer till yoga är att lyssna på dig och din kropp i första hand. Testa gränser, men gå inte över dem. Känn in och lär dig lyssna till din inre röst och inte vad som anses rätt eller fel.

2 november

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se