Vad har självkärlek med smärta att göra?

Om denna klass

Varför är självkärlek en god medicin mot smärta? Vad har de ens med varandra att göra? Mycket. Kanske allt. Våra relationer, inklusive den vi har med oss själva spelar stor roll i hur trygga vi känner oss och ju tryggare vi är desto mer lindras smärta som ju är en signal på hot. Vi behöver möta hotet med motgift. Gör det här!

Yin yoga

Yinyoga bygger på ställningar, som nästan alltid utförs sittandes eller liggandes. Du utmanar dina vävnader, men inte mer än att du ändå kan slappna av. Metoden tillåter både kropp och sinne att hitta ett lugn och har en mycket god effekt mot spänningar, stress och smärta genom ökad cirkulation och minskade spänningar.

Bejaka enkelheten

Ta det lugnt. Allt ska gå i din takt. Kroppen måste ingenting. En stor lärdom när det kommer till yoga är att lyssna på dig och din kropp i första hand. Testa gränser, men gå inte över dem. Känn in och lär dig lyssna till din inre röst och inte vad som anses rätt eller fel.

16 november

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se