Varför ska vi känna in kroppen?

Om klassen

Att inte kunna känna in olika kroppsdelar eller kanske hela kroppen kan vara ett stort problem. Att vara medveten om sin kropp och känna in den, lyssna på den är ett otroligt redskap för att må bättre om man upplever lidande. Det kan vara fysisk eller psykisk smärta, emotionell stress, utmattning, trötthet, matthet, ångest, depression eller trauma. Vi behöver komma nära kroppen för att väva upp olika mönster, se nyanser och bygga kapacitet!

Återhämtning

Restaurera hela ditt system genom vila med en terapeutisk behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på förmiddagen för att ge effekt under hela dagen.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

21 november 2021

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se