Varför skapa en trygg plats?

Om den här klassen!

Det är så himla viktigt för läkning att känna sig trygg och vara trygg på den plats man är på. Det är där ditt nervsystem slutar uppfatta världen som ett hot och istället successivt förstår att du är i trygghet och kan slappna av. Denna praktik kan ta ett tag och du kanske behöver rannsaka olika bitar av livet för att hitta otrygga delar och byta ut dem mot mer trygga mönster. Men ge det tid. I denna klass pratar jag om varför vi behöver trygghet, sedan praktiserar vi det också!

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

5 september 2021

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se