Yoga för nacke och axlar

Om den här klassen!

Om du känner smärta och ömhet i nacke och axlar är du långt ifrån ensam. Denna klass fokusrerar på att bryta vanor vi har att spänna oss och se varför vi gör det. Det ger dig medvetenhet så att i situationer där du spänner dig faktiskt kan bryta det reaktiva omedvetna mönstret av att spänna dig. Har du redan värk i dessa områden som beror på andra saker än spända muskler! Grattis, denna klass minskar all typ av smärta!

Yin yoga

Yinyoga bygger på ställningar, som nästan alltid utförs sittandes eller liggandes. Du utmanar dina vävnader, men inte mer än att du ändå kan slappna av. Metoden tillåter både kropp och sinne att hitta ett lugn och har en mycket god effekt mot spänningar, stress och smärta genom ökad cirkulation och minskade spänningar.

Bejaka enkelheten

Ta det lugnt. Allt ska gå i din takt. Kroppen måste ingenting. En stor lärdom när det kommer till yoga är att lyssna på dig och din kropp i första hand. Testa gränser, men gå inte över dem. Känn in och lär dig lyssna till din inre röst och inte vad som anses rätt eller fel.

13 september 2022

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se