Om Yogiriet

Yogiriet lär dig att hantera stress och smärta för att leva mer fullt ut. Vår yoga utvecklar vi för dig som har ont i kroppen och som vill njuta mer av livet oavsett vad det erbjuder. Våra kurser är stillsamma och enkla att följa, oavsett om du är nybörjare eller en van utövare. Du kan använda oss som din enda källa till yogaövningar eller som ett komplement till din vanliga yogastudio. Vår ambition är att du ska använda våra program dagligen. Vi håller dem medvetet korta så att du kan vara säker på att du hinner med. Du behöver inte avsätta mer än femton minuter om dagen, även om det finns längre program för den som vill det.

Från och till kan vardagen ställa sig i vägen för din praktik. Därför kommer vi ge dig verktyg för att enklare fullfölja våra program och få mer energi till att leva. Men det är viktigt att poängtera att i slutänden är det ändå du som måste göra jobbet. Vi tror nämligen mycket på eget ansvar, acceptans och ha en sund inställning till att hantera den egna energin.

Vi vet hur det känns

Jag som grundat Yogiriet heter Therese och använder yoga själv för att lättare leva med långvarig värk och kronisk trötthet. Min egen praktik ledde mig till att bli yogalärare och driva egen studio under många år. Vi samarbetar med läkare och psykologer som delar samma syn som oss på stress och smärta. Tillsammans kommer vi förklara själva vetenskapen bakom vad vi håller på med, berätta om erfarenheter och ge dig yogan för att hantera din stress och smärta. Lite blygsamt brukar vi tänka att Yogiriets smärthantering är ett resultat av femtusen års teknologiska framsteg och miljontals mänskliga samarbeten.

Yogiriet är en ”slow fix” mot stress och smärta

Yoga innefattar meditation, andning och fysiska positioner. Det skapar ett unikt sätt för dig att få en medvetenhet kring din kropp, dina tankar och det du känner. För min del har det varit nyckeln i att kunna möta smärta och stress utan att låta upplevelsen ta över. Det är ett arbete som många gånger tar tid även om vissa effekter visar sig snabbt. Se oss gärna som ett komplement till medicinsk behandling. Vår ambition är inte att ta bort stress och smärta från dig. Vår idé är istället att lära dig leva med den och låta den ta lagom mycket plats. Då kan du leva mer fullt ut.

Varma hälsningar

Therese Lögdahl
Grundare av Yogiriet