Digitala kurser

För den som vill lära sig mer om vår yoga för att hantera stress och smärta erbjuder vi inspelade yoga- och meditationskurser. Är du årssupporter ingår alla kurser i medlemskapet. Förutom vår nybörjarkurs inom meditation. Den är gratis för alla.


Lär dig hantera stress- och smärta genom att följa oss på Facebook och Instagram samt vår blogg

Börja meditera - 10 dagar

När jag lärde mig att meditera var det väldigt omvälvande. Tidigare styrde mina impulser mig. Genom att observera mina tankar och känslor kunde jag välja vad jag skulle reagera på. Jag kan nu vara med om motgångar och gå stärkt ifrån dem.

Stress- och smärthanteringskurser


Pris 399 kr  | Ingår i Årsmedlemskap  

Våra meditationsprogram lär dig bättre hantera stress och smärta. Kurserna är under flera veckor och du behöver bara avsätta en kvart om dagen för att nå resultat.

Stressa mindre - 30 dagar

Du kan lära dig att koppla av och bli mer fri från stress. Genom meditation och yoga lär du dig att förändra din inställning till stress och blir mer accepterande till dina upplevelser.

Lär dig sova bättre - 30 dagar

Ja, det går att sova bättre och få en god natts sömn. Oftast krävs det inga avancerade hjälpmedel. Vi kan med små justeringar lösa många av våra hinder.

Minska din smärta - 30 dagar

Vi hjälper dig att hantera din smärta. Det här paketet innehåller yoga och meditation som syftar till att bättre lära dig hantera dina smärtupplevelser.