Lucka 8 – Slappna av i bäckenbotten

Många går runt med ett spänt bäcken va olika anledningar. Ändå tycker jag att vi mestadels hör om hur vi ska knipa, träna och öva upp vårt bäcken att bli starkt. Ett överspänt bäcken kan göra ont, det kan leda till spänningar kring höfterna, ryggen, benen, du fattar. Och tvärt om, vi kan också spänna och knipa musklerna i och kring bäckenet när vi har ont någon annanstans i kroppen.

Upplever du att du har ont och är spänd kring dessa områden så tycker jag att det är en nödvändighet att öva avslappning av sitt bäcken. Upplever du någon form av smärta i din kropp likaså. Samma gäller även för stress, all typ av stress. Fysisk, psykisk, emotionell. Det gäller för trauman som du upplevt långt tillbaka i tiden och det gäller för det du upplever du.

Jag fattar mig kortare. Öva avslappning i bäckenet.

Här kommer en video som guidar dig på vägen i att utforska och hitta avslappning i bäckenet. Kom ihåg att det kan vara svårt att känna till en början men ge inte upp.

Lycka till!

Skriv en kommentar