Allting börjar med test

Smidigare, starkare och mer smärtfri på 6 veckor

Du behöver inte ha ont i fötterna för att denna kurs ska göra gott. Kanske har du knäproblem, höftsmärta, ont i rygg, axlar och nacke? Då är det exakt denna kurs du ska ta. Genom att stärka dina fötter och öka rörligheten i dem kommer du på sikt få en annan hållning, röra dig annorlunda och känna av verkliga förändringar i hela din kropp.

Fötterna är roten till allt
Hur du går och står spelar roll. Har du exempelvis en problematik i fötterna eller att de värker och gör ont, kommer det påverka hela din kropp. När vi känner av smärta inskränker vi vår rörelse som ett skydd mot smärtan, vi rör oss annorlunda eller mindre. Allt vi gör kommer att påverka andra delar, inget verkar isolerat.

Utmana, skapa flöde och må bättre
Genom att följa våra steg och rörelser i denna 6-veckorskurs för fötterna kommer du inte bara minska smärta utan också få koll på hur du undviker vissa rörelser och föredrar andra (ofta destruktiva för vår rörelse). Det kommer att göra att du kan utmana dem väldigt smått och väcka liv i delar som du kanske inte trodde betydde så mycket.

Så förutom att peppa dig till att sluta gå i högklackat och smala skor kommer jag ge dig en hel rad med övningar och klasser som förebygger problem i kroppen och främjar ett rörelsemönster där du kan använda mer av din fot och därmed mer av hela din kropp.

Under sex veckor kommer du att:

– Lindra smärtan i fötter.
– Skapa mer rörlighet i fötterna och stärka dem.
– Förebygga problematik i resten av kroppen