Börja meditera
10 dagar

Lär dig meditera

Du kan också lära dig koppla av, bli mer närvarande och få mer ut av livet. Kort sagt, även du kan lära dig att meditera.

En enkel start

I detta avsnitt kommer du, förutom avslappning få en introduktion till hur du kommer igång. Det är lätt att stöta på många mer eller mindre mystiska föreställningar om vad meditation är. Inte konstigt att vi kan känna oss osugna att pröva på. Inte sällan finns det dem som till och med framställer meditation krångligare än vad det behöver vara. Så du kan vara lugn. Att komma igång är mycket lättare än vad du tror. Det är inte heller speciellt tidskrävande, absolut inte med tanke på vad du får tillbaka. Tio minuter om dagen har visat sig ha stor effekt på din sömn, koncentration och välmående, för att bara ta upp några av de positiva effekter som meditation har.

Pröva på

Så därför tycker jag att du kastar bort eventuella tvivel som håller dig tillbaka. Under tio dagar kommer du att få pröva på guidad meditation som ger dig grunderna för fortsatt utveckling. Varje meditation är ungefär tio minuter lång, sedan är det klart. Börja meditera redan idag!

 

Så här gör du:

I det högra navigerinsfältet finns programmets alla avsnitt. Om fältet är stängt är det bara att klicka på pilen så öppnar det sig.

Klicka därefter på den genomskinliga cirkeln. Det är där du befinner dig idag. Svarta cirklarna är avsnitt som du har klarat av.
Lycka till!