Dag 27

Låt smärtan ta mindre plats

Vi hjälper dig att hantera din smärta. Det här paketet innehåller yoga och meditation som syftar till att bättre lära dig hantera dina smärtupplevelser. Tanken är inte att du ska bli av med det som gör ont, utan snarare få dig att ändra på din inställning till det som skaver. På så sätt kommer smärtan bli en mindre del av ditt fokus och du kan istället göra mer av sådant som du mår bra av.

Ge dig själv en kvart

Du kanske redan har prövat yoga och meditation för att hantera din smärta? Om inte så är det kanske inte så konstigt. Det är lätt att prioritera andra framför oss själva. Vårt program är endast cirka femton minuter per dag så att du ska hinna med att ge dig själv en liten pausa.

Minska din smärtupplevelse

Det finns en del myter kring yoga och meditation vilket kan skapa mer förvirring än klarhet. Detta tänker vi råda bot på!  Våra program bygger på evidensbaserade metoder och vi själva använder oss av dem dagligen för att leva mer fullt ut. Så varför inte skicka din smärta på semester för en liten stund och pröva vårt program? Med en daglig praktik kommer du bättre lära dig hantera din smärta och ge den mindre plats i ditt liv.

Så här gör du

Till höger finns ett navigeringsfält med dag ett, dag två dag tre osv. I fyllda cirklar är dagar du har klarat av. Klicka på transparenta cirkeln, det är på den dagen du befinner dig i programmet.