Hemligheten till smärtlindring


Under de senaste två veckorna har du tagit de första stegen på en resa som sträcker sig bortom vanlig smärtlindring. Du har fått en glimt av Yogiriets kraft – nu är det dags att djupdyka.

Föreställ dig att fortsätta att växa varje dag, att låsa upp nya nivåer av välbefinnande och uppnå en smärtfri tillvaro. Detta är din historia som väntar på att skrivas.

Missa inte chansen
Skaffa Yogiriet idag!

Ett år för bara 890kr!


Exklusivt för dig som just avslutat din prova-på-period: få tillgång till hela Yogiriet för bara 890 kr för ett helt år. Det är nästan 12 000 kr i värde, nu inom räckhåll.

Inklusive den kompletta grundkursen i smärthantering, veckovisa videoklasser, djupgående fördjupningar och ett bibliotek med inspelade klasser.

Tidsbegränsat erbjudande
Bli prenumerant!

Så säger andra om Yogiriet


Denna prenumeration är mer än bara klasser – det är en biljett till en ny livsstil. Hör hur andra har transformerats av Yogiriet och finn inspiration i deras framsteg.

Deras berättelser är bevis på kraften som nu ligger i dina händer.

Begränsat erbjudande
Bli en del av gemenskapen!

Heja friskvårdsbidrag!


Maxa ditt friskvårdsbidrag med Yogiriet! Välj prenumeration, spara kvittot och ge till din arbetsgivare. Enkelt, smart och toppen – dra nytta av ditt bidrag nu!

Pröva på och bli smärtfri!


Upptäck hur du kan uppnå smärtfrihet!

Inkluderat i ditt erbjudande:

Grundkurs i smärthantering – 5 990 kr
Fördjupningar i smärtlindring – 2 490 kr
100-tals välgörande Yogaklasser – 2 490 kr
Två nya klasser varje vecka – 990 kr

Värde 11 960 kr

Mitt löfte


Jag är så övertygade om Yogiriets effektivitet att jag lovar att du kommer må mycket bättre inom 30 dagar – annars får du pengarna tillbaka!

Frågor? Skicka ett mail så hjälper jag dig!