Vecka 4

Hitta ditt gravida lugn!

Snart är det dags för dig att få träffa din lilla bebis! Vägen dit kan dock verka lite ”bullig”. Kroppen känns svullen, trög och inte som vanligt. Inte konstigt att humöret kanske svallar och bäckenet ryter ifrån? När du är gravid går du igenom en rad förändringar i takt med att ditt barn faktiskt växer i din livmoder. Faktum är att du förändras och är i en process att bli mamma.

Känn dig trygg

Om alla dessa kroppsliga förändringar och hormonella berg-och-dalbanor känns skrämmande så tycker jag att du ska ta ett djupt andetag. En graviditet kan vara läskigt, ovisst och orosamt. Och det är just därför vår kurs dig chansen att hitta lugnet och få en större närvaro under din förlossning, oavsett hur den blir.

Vi vill nämligen att du ska känna dig trygg när det är dags för dig att föda. Genom programmet lär du dig att bemöta dina känslor och börja tro på dig själv. Släng dina tvivel bakom dig – vi kvinnor är skapta för att föda barn!


Behöver du mer stöd?
Pröva min gravidyogakurs!

Känner du att du behöver mer stöd inför förlossningen? Då lovar jag att min kurs i gravidyoga med profylax kommer hjälpa dig att känna dig trygg. Jag har skapat en kurs för gravida som vill ha lite extra stöd inför förlossningen.

Jag lägger stor vikt vid förlossningsförberedelse i mina pass. Du kommer att få varva yoga med teori och förlossningsförberedande övningar som hjälper dig att känna dig beredd och självsäker.

Så om du vill föda med självförtroende, ta chansen att prova på min gravidyoga med profylax. Jag lovar att du inte kommer att bli besviken.

Tryck på länken för att läsa mer.

Jag ser fram emot att träffa dig!

Kram, Therese Lögdahl

Så här gör du:

I det högra navigerinsfältet finns programmets alla avsnitt. Om fältet är stängt är det bara att klicka på pilen så öppnar det sig.

Klicka därefter på den genomskinliga cirkeln. Det är där du befinner dig idag. Svarta cirklarna är avsnitt som du har klarat av.
Lycka till!