Ångestattacker? Lär dig eliminera dem!

Om klassen

Denna klass funkar såklart för alla som vill lära sig att vara med sånt som man upplever som obehagligt. Under denna klass förklarar jag dock lite mer specifikt hur panikångest fungerar, varför det dyker upp och varför det inte alltid går att andas sig bort från ångestattacker. Jag ger även en lösning hur du bryter cykeln av ångestattacker långsiktigt.

Återhämtning

Restaurera hela ditt system genom vila med en terapeutisk behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på förmiddagen för att ge effekt under hela dagen.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

9 januari 2022

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se