Gravidyoga är en fantastisk förberedelse

Min gravidyoga är ett unikt gravidyogakoncept för en smidigare graviditet och förlossning. Det ger dig möjlighet att se din graviditet och röra på dig i din takt oavsett om du har komplikationer eller inte. Men framför allt ger den dig möjlighet att stanna upp och lära dig att komma tillbaka till nuet, vilket är en oerhört viktig kunskap vid din förlossning.

Yogans urgamla visdom bjuder på andning, meditation, mindfullness och positioner. Något som skapar en oslagbar förberedelse för din förlossning, minskar rädsla inför och under den samt gör den mer positivt laddad. Många hundra kvinnor har gått min gravidyoga och kunnat ta kontroll under sin förlossning, genom at släppa den.

En unik förberedelse
Vi har plockat det allra bästa från gravidyogans värld för att möta de förändringar som sker i din gravida kropp. Du får traditionell gravidyoga, integrering av profylax så som olika förlossningsförberedande positioner, andning och djupavslappning i en och samma klass. Allt för att ge dig och ditt barn det ni behöver såsom smidighet, styrka, återhämtning och förlossningsförberedelse.

Jag försöker skapa en helig stund för dig, din kropp och ditt barn. För er tillsammans. Alla graviditeter är olika så väl som förlossningar, även om det är en och samma kvinna som föder. Därför är de viktigt att förbereda sig oavsett om det är första, andra, tredje, eller fjärde (osv.) förlossningen. Min första tog liksom 35 timmar kontra min andra som tog 1,5 timmar från noll cm öppen, till ute.

Jag vill ge dig en stund där du lär dig tillit, värme och respekt till din kropp och ditt sinne.  Kanske lär om eller lär nytt. Ge dig själv tid att vara gravid och ge er den bästa förberedelsen ni kan! Det är så värt det!

Jag kommer hålla kurser i Sundsvall och Ånge i höst! Yippie!

 

Skriv en kommentar