Steg 1: Välj modul

Börja med att utforska modulbanken på kursens hemsida (Grunderna i Smärthantering | Yogiriet). Här hittar du nio olika moduler som bygger på varandra. Klicka på den modul som du ska börja med.

Jag rekommenderar att du gör modulerna i ordning. Det finns en tanke bakom det. När du i framtiden vill göra om en modul är det fullt möjligt och mer rimligt att välja vilken modul du vill göra utan att göra dem i följd.

Steg 2: Starta modulen

När du har valt din modul kommer du till modulens sida. Där kommer du att kunna läsa vad modulen kommer att handla om. I högra fältet ser du en lista på vilka klasser modulen innehåller. Du kommer att se en rubrik som heter ”Kursupplägg”. Klicka på den första klassen.

Steg 3: Starta klassen

När du har valt klass kommer det upp en text om själva klassen. Läs den. Längst ned hittar du en knapp som heter ”Starta” (om du redan har gjort klassen en gång kommer det att stå ”Öppna igen”). Klicka på knappen. När du gjort det kommer klassen strax att börja.

Steg 4: Navigera klassen

Oftast börjar klasserna eller lektionerna med en inledning, uppgift eller reflektion.
Därefter väljer du bland styrknapparna ”Nästa” för att komma till vidare instruktioner eller en lektion eller klass. Var noga med att göra detta i din egen takt.

Steg 5: Reflektera

Efter att ha genomfört övningarna och klasserna, ta dig tid att reflektera över din upplevelse. Fundera över hur du kan integrera det du har lärt dig i din dagliga livsstil och praktik. Ibland kommer du få konkreta uppgifter att reflektera över.

Starta din resa mot smärtfrihet nu!


Hoppas min guide har hjälpt dig att få en bättre förståelse för kursens upplägg. Om du har frågor, tveka inte att kontakta mig på info@yogiriet.se. Annars, vad väntar du på?

Klicka på länken för att återgå till kursens sida och påbörja din första klass!