Lucka 13 – Kroppsskanning

Kroppsskanning är något jag använder mig av dagligen och ofta under dagarna. Det är mitt mest användbara verktyg för att kolla läget, vara nära kroppen i lägen där jag kanske inte riktigt känner att det känns behagligt att vara det. Jag använder det korta stunder lite hit o dit för att snabbt bli vars om var olika känslor känns, eller vid tillfällen där jag har n längre stund kanske jag lägger mig nr, blundar och går igenom kroppen bit för bit under många minutrar som avslappning ungefär.

Detta har gjort mig bar på att finlira bland känslorna och navigera i de olika spektran vi kan känna kring. Dt blir liksom tydligare för mig var olika känslor oftast ger uttryck i min kropp och jag kan numera känna kroppens reaktion innan jag blir medveten om känslan och kan guida mig in i lugn, avslappning eller vad som nu behövs för att få till en konstruktiv situation. Det betyder att jag är i kontakt med kroppen, inte alltid, men ofta och det är en absolut nödvändighet för att må bra i längden, vad du är lider av.

Så idag får du en kroppsskanning av mig! MEN kom ihåg att du kan använda dig av den i kortare former när som helst på egen hand!

Skriv en kommentar