Lucka 20 – Goa Höfter

Att ha ont i höfterna är en pers såklart. Ofta leder det till stelhet och det i sig känns ju rätt obekvämt och leder också till än mer rörelseinskränkning och mer smärta. Ibland känner vi bara stelhet eller spändhet kring höfterna, kanske för att det ömmar någon annanstans kanske för att du bär på stress och spänningar i livet.

Jag tänker såhär, att i alla situationer är det avsevärt viktigt att se över sina höfter, lära känna dem, se vad som händer i dem. Idag kommer du få en övning som helt baseras på din kropp. För du ska lyssna in den och känna in var saker och ting går att göra med lätthet, var det börjar ta emot, var du möter motstånd. Du ska få upprepa övningen många gånger och i olika varianter så du verkligen kan känna in och samtidigt bli varse om förändringar som sker längst vägen. För det kommer ske.

Detta är en spännande och användbar övning som jag lärde mig i sena tonåren!

Lycka till!

Skriv en kommentar