Yogiriet Birth

Jag har arbetat med gravida kvinnor sedan 2015 och har sedan dess hjälpt hundratals kvinnor att känna sig trygga inför sin förlossning.

När du går mina kurser kan du räkna med att jag finns där för dig och att du kan få det stöd du behöver under hela din graviditet. Mina grupper är små för att säkerställa att du får den personliga uppmärksamhet du behöver. Om du önskar kan du även få stöd efter din förlossning.


Bebisar, förlossningar och lyckliga stunder – läs på Facebook och Instagram!

Gravidyoga
– föda med trygghet

Snart är det dags för dig att träffa din lilla bebis! Med vår kurs för gravida förbereder vi oss att föda på ett tryggt sätt och med självförtroende. Du kan välja att delta på plats eller gå på streamade live-klasser.

Läs mer

Profylax
– Förbered er tillsammans

Skapa tillit och trygghet under förlossningen. Vi håller en unik workshop som ger er kunskap och praktiska övningar under födseln. Profylaxen hålls på studios, via videostreaming eller genom en privat träff.

Läs mer

Gravidmeditation

En skön förberedelse under din graviditet! Vår gravidmeditation är ett 40-veckors meditationsprogram som följer dig genom din graviditet. Varje vecka får du en ny meditation som vägleder dig i den fas du befinner dig i.

Gravidmeditation