Yogiriet Play

Med våra inspelade klasser online kan du yoga och meditera när du vill, var du vill. Du kan antingen söka fram inspelade klasser själv, eller så kan du låta oss välja genom att göra veckans klasser eller välja ett program från vår playlist.


Frågor och svar

Sökbara klasser


Utforska vår bibliotek av sökbara klasser, anpassade för dina unika behov. Som elev har du friheten att dyka in i vår samling och specifikt söka fram den klass som bäst matchar ditt önskemål. Ditt lärande, ditt val.

Kurs i smärtreglering

Therese erbjuder förlängning på Yogiriet

Grunderna i smärthantering

Allting börjar med test

Gör lite – vinn mycket

Radikal vila

En grund i restorative

Bli medlem i
Yogiriet Play


Upptäck Yogiriet Play – din portal till skräddarsydd yoga när och var du vill!
Utforska ett rikt bibliotek med unika klasser för alla smärtområden, från ryggsmärtor till reumatism.

Känn friheten med personligt anpassade program och daglig guidning – börja din resa med Yogiriet Play idag!

Yogiriet Erbjudande


Kostnadsfritt

Gäller t.o.m. 231210

  • Över 100 inspelade klasser.
  • Sök enkelt fram din klass.
  • Kommer snart: Utvalda klasser varje vecka.
  • Kommer snart Program för smärtreglering.
  • Värde 179 kr i månaden!

Veckans klasser


Varje söndag och torsdag guidar jag dig med två särskilda klasser för smärtlindring och stressreducering. Se dem som dina tillfällen att pausa, återhämta och förnya energin.

Kommer hösten 2023

Yogiriets unika program


Förstå att varje individ är unik, och så är deras smärta. Mina skräddarsydda program baserade på mina videos hjälper dig att bygga en regelbunden praktik. Vare sig du vill ha dagliga påminnelser eller veckovisa sessioner, står vi vid din sida, steg för steg.

Kommer hösten 2023

Det är enkelt! Klicka på länken bli medlem och fyll i uppgifterna.

Ja! Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev så bjuder vi på 14 dagar testa på. Dessutom får du exklusiva tips, råd och välgörande videoövningar.


Klicka på här och börja prenumerera
på vårt nyhetsbrev.

Så här gör du för att hitta din yogavideo:

1. Scrolla ned till sökbara klasser på Playsidan.
2. Välj en kategori som passar dina behov.
3. Sök efter en specifik video genom att ange det område du vill behandla.
4. Förfina din sökning genom att välja en specifik del av området du vill behandla.
5. Välj en video från resultaten som passar dina behov och börja titta.

Så där ja – nu är det bara att yoga!

Nedan följer en mer detaljerad beskrivning av hur du kan söka efter en klass som passar dig på Yogiriet Play. Ta dig gärna tid att läsa igenom för att få en bättre förståelse av hur tjänsten fungerar.

 

Steg 1. Välj en kategori som passar dig

När du är inne på sidan och scrollat ned kommer du att hitta en sökfunktion. Den är indelade i tre huvudkategorier: Kropp och fysiologi, Känslor och kognition samt Yoga och meditation. Du kan läsa mer om varje kategori längre ned på sidan.

Steg 2. Sök fram den kategori du vill ha hjälp med

När du klickar på en kategori dyker en meny upp. Genom att klicka på det område du har besvär inom filtreras videos fram inom det området. Exempelvis, väljer du ”Kropp och fysiologi” och fyller i ”överkropp” dyker alla klasser upp som behandlar överkroppen.

Steg 3. Förfina din sökning

Tittar du till höger på menyn ser du ett plustecken. Klickar du på den kan du specialisera ännu mer. Om vi fortsätter med exemplet överkropp och du klickar på pluset kan du välja mellan ”axlar, nacke och rygg”. Om du klickar i nacke filtreras alla klasser fram som behandlar nacken. Alla andra klasser sorteras bort.

Kropp och fysiologi
Upptäck klasser inriktade på att lindra kroppsliga smärtor och besvär. Här erbjuds yogaövningar riktade mot specifika områden som axlar, nacke och rygg. Utforska även klasser som ger insikt i kroppens funktioner och hjälper dig att öka din kroppsmedvetenhet. För dig i behov av avkoppling finns även avslappningsklasser, perfekta efter en stressig dag.

 

Känslor och kognition
Navigera genom dina känslor och tankemönster med hjälp av våra specialanpassade klasser. Lär dig tekniker inom mindfulness och avslappning, och ta del av övningar som identifierar och hanterar känslor som orsakar obehag. Omformulera dina tankemönster och bemöt stress och smärta på ett nytt, hälsosamt sätt.

 

Yoga och meditation
Dyk ner i en värld av lugn och fokus med klasser dedikerade till stress- och smärthantering genom yoga och meditation. Oavsett om du söker avslappning, skärpa eller lösningar på specifika problem, har vi något för dig. Utforska yinyoga, mjuk yoga och återhämtande yoga bland våra många alternativ.