Inspelade klasser

Mina inspelade klasser bygger vidare på  kursen Grunderna i smärthantering. Dessa inspelade klasser förstärker och utvidgar det du redan lärt dig i, vilket ger en djupare förståelse och effektivare praktik för din smärtlindringsprocess.

Följ mina rekommenderade veckoklasser för en kontinuerlig utveckling i din smärtlindringsresa eller sök fram klasser själv.


Frågor och svar

Veckans klasser


Varje söndag och torsdag guidar jag dig med två särskilda klasser för smärtlindring och stressreducering. Se dem som dina tillfällen att pausa, återhämta och förnya energin.

En längre klass

Denna klass ger dig lite längre tid till återhämtning och du får verkligen möjlighet att utforska och bryta mönster.

En kortare klass?

Om du har mindre tid på dig kan du ändå ta en klass. Denna klass är lite kortare och är kanske lättare att göra flera gånger eller få in i ett pressat schema.

Sökbara klasser


Utforska mitt arkiv av klasser som fokuserar på att lindra stress och smärta. Dessa värdefulla resurser är tillfälligt tillgängliga medan jag förbereder nytt material.

I arkivet hittar du en skattkista av övningar som har hjälpt många att hantera stress och smärta. Genom att filtrera sökningen kan du enkelt hitta den klass som bäst passar dina behov.

Sök fram en klass nu och påbörja din resa mot bättre hälsa och välmående.

Förändra din hållning, ditt andetag och din upplevelse

Nacke, axlar och rygg. Skapa långsiktig förändring!

Motsatsen till stress är trygghet

Skapa utrymme och flexibilitet i kroppen

Öppna upp emotionellt och fysiskt

Minska ryggsmärtan drastiskt

Så här gör du för att hitta din yogavideo:

1. Scrolla ned till sökbara klasser på Playsidan.
2. Välj en kategori som passar dina behov.
3. Sök efter en specifik video genom att ange det område du vill behandla.
4. Förfina din sökning genom att välja en specifik del av området du vill behandla.
5. Välj en video från resultaten som passar dina behov och börja titta.

Så där ja – nu är det bara att yoga!

Nedan följer en mer detaljerad beskrivning av hur du kan söka efter en klass som passar dig på Yogiriet Play. Ta dig gärna tid att läsa igenom för att få en bättre förståelse av hur tjänsten fungerar.

 

Steg 1. Välj en kategori som passar dig

När du är inne på sidan och scrollat ned kommer du att hitta en sökfunktion. Den är indelade i tre huvudkategorier: Kropp och fysiologi, Känslor och kognition samt Yoga och meditation. Du kan läsa mer om varje kategori längre ned på sidan.

Steg 2. Sök fram den kategori du vill ha hjälp med

När du klickar på en kategori dyker en meny upp. Genom att klicka på det område du har besvär inom filtreras videos fram inom det området. Exempelvis, väljer du ”Kropp och fysiologi” och fyller i ”överkropp” dyker alla klasser upp som behandlar överkroppen.

Steg 3. Förfina din sökning

Tittar du till höger på menyn ser du ett plustecken. Klickar du på den kan du specialisera ännu mer. Om vi fortsätter med exemplet överkropp och du klickar på pluset kan du välja mellan ”axlar, nacke och rygg”. Om du klickar i nacke filtreras alla klasser fram som behandlar nacken. Alla andra klasser sorteras bort.

Kropp och fysiologi
Upptäck klasser inriktade på att lindra kroppsliga smärtor och besvär. Här erbjuds yogaövningar riktade mot specifika områden som axlar, nacke och rygg. Utforska även klasser som ger insikt i kroppens funktioner och hjälper dig att öka din kroppsmedvetenhet. För dig i behov av avkoppling finns även avslappningsklasser, perfekta efter en stressig dag.

 

Känslor och kognition
Navigera genom dina känslor och tankemönster med hjälp av våra specialanpassade klasser. Lär dig tekniker inom mindfulness och avslappning, och ta del av övningar som identifierar och hanterar känslor som orsakar obehag. Omformulera dina tankemönster och bemöt stress och smärta på ett nytt, hälsosamt sätt.

 

Yoga och meditation
Dyk ner i en värld av lugn och fokus med klasser dedikerade till stress- och smärthantering genom yoga och meditation. Oavsett om du söker avslappning, skärpa eller lösningar på specifika problem, har vi något för dig. Utforska yinyoga, mjuk yoga och återhämtande yoga bland våra många alternativ.